Yrittäjälle

Hyvä maine ja työn laatu ovat yrittäjälle tärkeitä

Vanha totuus siitä, että hyvä kello kauas kantaa, paha vielä kauemmaksi, on hyvä ohjenuora. Mutta aina se ei riitä. Kilpailija saattaa olla yhtä hyvä ja asiakkaiden kysyntä ei riitä kaikille. Usein yrittäjä paiskii tarvittaessa töitä kellon ympäri. Työn ja vapaa-ajan raja voi silloin hämärtyä. Työtä on, mutta riittävä toimeentulo ei ole aina itsestäänselvyys. Myös omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ja riittävä yöuni saattavat jäädä vähemmälle huomiolle. Onko näin hyvä? 

Me Kuopion Liikekirjapainossa haluamme aina auttaa yrittäjiä menestymään. Autamme vuosittain satoja yrittäjiä markkinoimaan ja tuotteistamaan palveluja niin, että työ ei vie kaikkea aikaa ja työstä jää sopiva korvaus myös yrittäjälle.  Erottuminen kilpailijoista on yrittäjälle menestystekijä. Kerro asiakkaallesi, missä sinun yrityksesi on erinomainen. Markkinoinnissa kyse on palveluiden paketoinnista yksinkertaisiksi, asiakkaan ongelmaan vastaavaksi ratkaisuiksi sekä asiakkaan vakuuttamisesta hänen saamastaan hyödystä. Menestyjä on ahkera ja aktiivinen, muotoilee palveluista helposti markkinoitavia kokonaisuuksia, kuuntelee ja tarjoa palveluitaan monissa medioissa. 

Loistava esimerkki aktiivisesta ja menestyvästä yrityksestä on kuopiolainen perheyritys Optikkoliike Optisyke. Liikekirjapaino painaa säännöllisesti Optisykkeelle idearikkaan markkinointitoimisto Call To Actonin suunnittelemia julisteita ja valokaappikalvoja. Näin näkyvyys kauppakeskus Minnassa on ohikulkeville asiakkaille houkutteleva. Optisyke painattaaa myös flyereita kampanjoihin tehostamaan myyntiä. Täsmämarkkinointina Optisykkeellä on käytössä postissa osoitteellisena kutsuna entisille asiakkaille jaettava ”kutsu vuositarkastukseen” -kortti. Tässä tapauksessa toimii tilaajayritys, suunnitteluyritys ja kirjapaino saumattomassa yhteistyössä. ”Liikekirjapaino painaa aina meidän jutut ajallaan ja laadukkaasti. Olemme hyötyneet palvelusta”, kertoo Optisykkeen markkinointivastaava Susanne Haataja.

Optisyke Oy panostaa näyvyyteen.

Kiinteässä toimipaikassa toimivalle yrittäjälle näkyvyys on menestystekijä. Julisteet, valkokaappimainokset, roll-upit, tarrat lattiaan ja hyllpuhujat, jotka esittelevät tehokkaasti tuotteitasi yrityksesi hyllynreunalla, ovat tärkeitä. Niiden avulla houkuttelet potentiaalisen asiakkaan juuri sinun yritykseesi. Kylteillä, katuseisojilla ja mainosseinäkkeillä opastat ja informoit. Me Kuopion Liikekirjapainossa suunnittelemme, painamme ja jakelemme kaikki yrityksesi kortit, flyerit, esitteet, kuoret ja lomakkeet. Osoitteellinen mainos toimii etenkin silloin, kun myyt entiselle asiakkaallesi jotakin uutta tai tarjoat vaikka huoltopalvelua tuotteellesi. Tarjousflyer lähialueelle toimii hyvänä houkuttelijana naapureille kysymään sinulta tarjoamaasi palvelua. Lahjakorteilla ja etukorteilla houkuttelet asiakkaan tulemaan uudelleen. Käyntikortti jokaisella työntekijällä lisää tunnettuutta, ID-kortti kertoo kenen kanssa asioi. 
  
Liikekirjapainon vahvuus on yrittäjyyden tuntemus. “Me olemme pk-perheyritys, tunnemme yrittäjän haasteet ja mahdollisuudet”, Jari Savolainen Liikekirjapainon yrittäjä kertoo. 

Tilaa tästä, soita tai lähetä viestiä. Jari kertoo mielellään, miten sinunkin yrityksesi hyötyisi näistä Liikekirjapainon tarjoamista tuotteista. Esimerkkinä katuseisoja A2-koossa maksaa vain 89 euroa tai lattiatarra liikkeeseen opastamaan ja mainostamaan vain 60 euroa/m2.