Vaaliehdokkaalle

HYVINVOINTIALUEIDEN ALUEVAALIT

Aluevaalien aikataulu.

Ehdokaslistat tulee jättää 14.12.2021
Ehdokaslistat ja numerot vahvistetaan 23.12.2021
Ennakkoäänestys kotimaassa on 12.–18.1.2022
Varsinainen vaalipäivä on 23.1.2022
Vaalitulos vahvistetaan 26.1.2022
Aluevaltuustot aloittavat työskentelyn 1.3.2022

Ehdokkuus vaaleissa on kunnioitettava teko.

Hienoa, että olet ehdokkaana tai mietit sitä vakavasti. Vaaleissa ei voi ikinä olla varma läpimenosta. Iso osa äänestäjistä on yhä useammin epävarmoja, kenelle äänensä antavat: sinulle vai jollekin toiselle. Äänestäjä tulisi saada vakuuttuneeksi puolueestasi, sinusta ja vielä aktivoitumaan äänestyskoppiin.

Aluevaalit tulevat – katso etumme ja varmista näkyvyytesi.

Vaaleissa mainonnan strateginen suunnittelu on isossa roolissa kohti onnistumista. Me Kuopion Liikekirjapainossa olemme auttaneet monia vaaliehdokkaita onnistuneesti kuntavaaleissa ja eduskuntavaaleissa. Mietimme ehdokkaan kanssa yhdessä, mitä tehdään, jotta näkyvyys olisi tehokasta. Onnistumme varmasti myös aluevaaleissa. Liikekirjapaino on painanut ehdokkaille banderolleja, julisteita, vaalikortteja, esitteitä, flyereita ja tarroja. “Olen ollut oikein tyytyväinen Liikekirjapainon tapaan palvella minua helposti ja rennolla otteella”, Kuopion kaupunginvaltuuston jäsen Hannu Kananen tyytyväisenä kertoo.

Hannu Kananen tietää, mitä laatu ja palvelu tarkoittavat. Hannu luottaa Liikekirjapainoon.

Vaalityö vaatii ahkerointia. Jalkautuminen ulos ja ihmisten kohtaamisen merkitys korostuu vaaleissa. Ulkomainonta, torilavoilla puhuminen sekä äänestäjien kohtaaminen heidän arkiympäristössään on tärkeää. Kun varaudut äänestäjien kohtaamiseen henkilökohtaisesti, niin varaudu myös jollain kättä pidemmällä, jolla voit jäädä äänestäjien mieleen. Flyer ja vaalikortti ovat tähän tarkoitukseen loistavia. Postiluukkuun jaettava suoramainos on kätevä apuväline lähestyä potentiaalista äänestäjääsi. Sen avulla teet itsesi tunnetuksi helposti ja kustannustehokkaasti. Me Kuopion Liikekirjapainossa suunnittelemme, painamme ja jakelemme mainokset. Julisteilla, banderolleilla, roll-upeilla, vaalinumerotarroilla, takaikkunatarroilla ja mainoslipuilla erotut tapahtumissa. Sosiaalisen median mainosten ja julkaisujen suunnittelun saat myös Liikekirjapainosta.

Liikekirjapainon vahvuus on monipuolisuus ja toimitusvarmuus.

“Vaaleissa on aina kiire, me haluamme toimia aina lupaamallamme tavalla ”

Jari Savolainen, toimitusjohtaja Kuopion Liikekirjapaino.

Tilaa tästä, soita tai lähetä viestiä. Jari kertoo kokemuksella, mistä painotuotteista juuri sinun tapahtumasi hyötyisi. Esimerkkinä vaaliflyer (A5, 2-puoleinen, 1000 kpl) suunnittelu ja painatus alkaen 150 €.