Vaaliehdokkaalle

Ehdokkuus vaaleissa on kunnioitettava teko. Vaaleissa ei voi ikinä olla varma läpimenosta. Iso osa äänestäjistä on yhä useammin epävarmoja, kenelle äänensä antavat: sinulle vai jollekin toiselle. Äänestäjä tulisi saada vakuuttuneeksi puolueestasi, sinusta ja vielä aktivoitumaan äänestyskoppiin.

Me Kuopion Liikekirjapainossa olemme auttaneet monia vaaliehdokkaita onnistuneesti. Neeta Röppänen, Eija Vähälä, Harri Auvinen ja Kalle Keinänen ovat hyviä esimerkkejä asiakaskunnastamme kunnallisvaaleissa. Liikekirjapaino on painanut heille banderolleja, julisteita, vaalikortteja, esitteitä, flyereita ja tarroja. “Olen ollut oikein tyytyväinen Liikekirjapainon tapaan palvella minua helposti ja rennolla otteella”, Kuopion kaupunginhallituksen jäsen opetusneuvos Eija Vähälä tyytyväisenä kertoo.

Eija Vähälä tietää, mitä laatu ja palvelu tarkoittavat. Eija luottaa Liikekirjapainoon.

Vaalityö vaatii ahkerointia. Jalkautuminen ulos ja ihmisten kohtaamisen merkitys korostuu vaaleissa . Ulkomainonta, torilavoilla puhuminen sekä äänestäjien kohtaaminen heidän arkiympäristössään on tärkeää. Kun varaudut äänestäjien kohtaamiseen henkilökohtaisesti, niin varaudu myös jollain kättä pidemmällä, jolla voit jäädä äänestäjien mieleen. Flyer ja vaalikortti ovat tähän tarkoitukseen loistavia. Postiluukkuun jaettava suoramainos on kätevä apuväline lähestyä potentiaalista äänestäjääsi. Sen avulla teet itsesi tunnetuksi helposti ja kustannustehokkaasti. Me Kuopion Liikekirjapainossa suunnittelemme, painamme ja jakelemme mainokset. Julisteilla, banderolleilla, roll-upeilla, vaalinumerotarroilla, takaikkunatarroilla ja mainoslipuilla erotut tapahtumissa. Sosiaalisen median mainosten ja julkaisujen suunnittelun saat myös Liikekirjapainosta.

Liikekirjapainon vahvuus on monipuolisuus ja toimitusvarmuus.

“Vaaleissa on aina kiire, me haluamme toimia aina lupaamallamme tavalla ”

Jari Savolainen, toimitusjohtaja Kuopion Liikekirjapaino.

Tilaa tästä, soita tai lähetä viestiä. Jari kertoo kokemuksella, mistä painotuotteista juuri sinun tapahtumasi hyötyisi. Esimerkkinä vaaliflyer (A5, 2-puoleinen, 1000 kpl) suunnittelu ja painatus alkaen 150 €.