Vaaliehdokkaalle Eurovaaleissa


Europarlamenttivaalit 2024


Aikataulu europarlamenttivaaleissa.

Ehdokashakemukset jätettävä 30.4.2024
Ehdokasasettelut vahvistetaan 10.5.2024
Ennakkoäänestys kotimaassa on 29.5.-4.6.2024
Varsinainen vaalipäivä on 9.6.2024 kello 9-20
Vaalitulos vahvistetaan 12.6.2024

Ehdokkuus vaaleissa on kunnioitettava teko.

Hienoa, että olet ehdokkaana tai mietit sitä vakavasti. Vaaleissa ei voi ikinä olla varma läpimenosta. Iso osa äänestäjistä on yhä useammin epävarmoja, kenelle äänensä antavat: sinulle vai jollekin toiselle. Äänestäjä tulisi saada vakuuttuneeksi puolueestasi, sinusta ja vielä aktivoitumaan äänestyskoppiin.

Europarlamenttivaalit tulevat – katso etumme ja varmista näkyvyytesi.

Vaaleissa mainonnan strateginen suunnittelu on isossa roolissa kohti onnistumista. Me Kuopion Liikekirjapainossa olemme auttaneet monia vaaliehdokkaita onnistuneesti kuntavaaleissa, aluevaaleissa ja eduskuntavaaleissa. Mietimme ehdokkaan kanssa yhdessä, mitä tehdään, jotta näkyvyys olisi tehokasta. Onnistumme varmasti myös eurovaaleissa 2024. Liikekirjapaino on painanut ehdokkaille banderolleja, beach flageja, julisteita, vaalikortteja, esitteitä, flyereita ja tarroja. “Olen ollut oikein tyytyväinen Liikekirjapainon tapaan palvella minua helposti ja rennolla otteella”, moni vaaliehdokas on onnistuneiden vaalien jälkeen meille todennut.

Vaalityö vaatii ahkerointia. Jalkautuminen ulos ja ihmisten kohtaamisen merkitys korostuu vaaleissa. Ulkomainonta, torilavoilla puhuminen sekä äänestäjien kohtaaminen heidän arkiympäristössään on tärkeää. Kun varaudut äänestäjien kohtaamiseen henkilökohtaisesti, niin varaudu myös jollain kättä pidemmällä, jolla voit jäädä äänestäjien mieleen. Flyer ja vaalikortti ovat tähän tarkoitukseen loistavia. Postiluukkuun jaettava suoramainos on kätevä apuväline lähestyä potentiaalista äänestäjääsi. Sen avulla teet itsesi tunnetuksi helposti ja kustannustehokkaasti. Me Kuopion Liikekirjapainossa suunnittelemme, painamme ja jakelemme mainokset. Julisteilla, banderolleilla, roll-upeilla, vaalinumerotarroilla, takaikkunatarroilla ja mainoslipuilla erotut tapahtumissa. Sosiaalisen median mainosten ja julkaisujen suunnittelun saat myös Liikekirjapainosta.

Liikekirjapainon vahvuus on monipuolisuus ja toimitusvarmuus.

“Vaaleissa on aina kiire, me haluamme toimia aina lupaamallamme tavalla ”

Jari Savolainen, toimitusjohtaja Kuopion Liikekirjapaino.

Tilaa tästä, soita tai lähetä viestiä. Jari kertoo kokemuksella, mistä painotuotteista juuri sinun tapahtumasi hyötyisi. Esimerkkinä vaaliflyer (A5, 2-puoleinen, 500 kpl) suunnittelu ja painatus alkaen 113,60 €.