Uudelle yrittäjälle

Uudelle yrittäjälle kuuluvat riskit yrittäjyyden alkutaipaleelle

Yksi tärkeimmistä vaiheista on yrittäjyyden ensimmäiset kolme vuotta. Kaikki eivät ole valmiita ryhtymään yrittäjäksi ilman osaavaa tukiverkkoa, vaikka liikeideassa olisi potentiaalia. Tarvitaan ympärille ihmisiä, jotka ovat nähneet useiden yrittäjien sudenkuopat.

Me Kuopion Liikekirjapainossa olemme olleet mukana 500 uuden yrittäjän alkumetreillä. Onnistuvan uusyrityksen menestysreseptiin kuuluu asiakaskeskeisyys ja rohkeus markkinoinnissa. Yrittäjällä on halu toimia rohkeasti ja testata uutta. Liikekirjapaino on ollut mukana auttamassa myös hoivayrittäjä Katri Kaskista alkuun yrittäjätaipaleella. Liikekirjapaino auttoi Alina-ketjuun kuuluvan Alina Imatran yrittäjää Katria, kertomalla ketjun tarjoaman yrittäjäalkukoulutuksen yhteydessä alasta, yrittäjyydestä ja markkinoinnista. Alina Imatra tilasi Liikekirjapainolta suoramarkkinointikokonaisuuden, flyereita, esitteitä, kalentereita, käyntikortteja, ajanvarauskortteja, mainosblokkeja, roll-upin sekä ID-kortteja uusille työntekijöille. “Jos Jari Liikekirjapainosta ei olisi rohkaissut ja kannustanut minua panostamaan näkyvyyteen, tuskin uuden yritykseni aloitus olisi ollut näin onnistunut”, kertaa Katri yritystaipaleen aloitusaikoja vuonna 2017.

Katri Kaskinen, Alina Imatra.

Suoramainos on kätevä keino tehdä uusi yritys tutuksi. Se avulla kivijalkayrittäjä tekee palvelut tunnetuksi helposti ja kustannustehokkaasti. Me Kuopion Liikekirjapainossa suunnittelemme, painamme ja jakelemme suoramainokset. Toteutus voi olla perinteinen kirje, esite tai kortti osoitteettomana tai tarkasti osoitteella kohdennettuna. Yrityksen olemassaolosta ja tarjonnasta kerrot positiivisesti flyereilla ja esitteillä. Kylteillä, katuseisojilla ja mainosseinäkkeillä opastat asiakkaasi perille. Lahjakorteilla ja kanta-asiakaskorteilla houkuttelet asiakkaan tulemaan uudelleen. Käyntikortti on uuden yrittäjän tärkeä mainosväline. Tyylikkäällä kortilla vahvistat uuden yrityksesi mielikuvaa potentiaaliselle asiakkaalle. Uusi yrittäjäkin lähettää tavaraa, tarvitsee kuoria ja lähetyspakkauksia. Onhan jokainen tuote merkattu sinun yrityksesi tuotteeksi? Tarra on tähän loistava ratkaisu.

Liikekirjapainon vahvuus on monipuolisuus. “Liikekirjapaino on vuosikymmenien aikana rakentanut ympärilleen vahvan tavarantoimittajien ja alihankkijoiden verkoston, josta yrittäjät hyötyvät”, Jari Savolainen, toimitusjohtaja Kuopion Liikekirjapainosta muistuttaa.

Tilaa tästä, soita tai lähetä viestiä.

Liikekirjapaino esimerkiksi suunnittelee ja painaa käyntikortit edullisesti. Käyntikortit (90×50 mm, 1-puoleinen, 4-värinen, 100 kpl) suunnittelu, painatus alkaen 50 €.