Urheiluseuroille

Jatkuva varainhankinta on urheiluseurojen arkipäivää. Moni seura taistelee lähes päivittäin olemassaolostaan. Seurojen on yhä vaikeampaa löytää yhteistyökumppaneita. Myös kuluttajien huomiosta on kilpailemassa yhä suurempi joukko toimijoita. Seuroissa työntekijöiden päivittäinen työaika kuluu paljolti pakollisessa myyntityössä.

Urheilu liikuttaa isoja määriä lajiharrastajia, heidän perheitään ja yleisöä tapahtumissa. Yleisön mukana tulee sponsorien kiinnostus lajeihin. Me Kuopion Liikekirjapainossa haluamme auttaa urheiluseuroja menestymään. Autamme vuosittain kymmeniä urheiluseuroja markkinoimaan ja tuotteistamaan palveluja niin, että varainhankinta ei vie kaikkea aikaa ja työstä jää sopiva korvaus myös seuralle. Menestyvä urheiluseura on ahkera ja aktiivinen, muotoilee palveluista helposti markkinoitavia kokonaisuuksia, kuuntelee ja tarjoa palveluitaan monissa medioissa. 

Liikekirjapaino on rakentanut tuotteet eri lajeille

Joukkuelajit
Jalkapallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo ja koripallo liikuttavat isoja määriä lajiharrastajia ja yleisöä tapahtumissa. Yleisön mukana tulee sponsorien kiinnostus lajeihin. Liikekirjapaino painaa ottelulehtiset, käsiohjelmat, pääsyliput, fanikortit, diplomit, valmentajan taktiikkataulut, kannustuspahvit, kausikortit, julisteet, laitamainokset ja banderollit.

Suunnistus
Paperikarttojen lisäksi voimme tulostaa myös synteettisiä kosteudenkestäviä karttoja, jolloin karttataskuja ei tarvita. Rastiliput säänkestävästä materiaalista.

Pyöräily
Valikoimastamme löydät pyöräilyseuroille soveltuvia tuotteita, kuten erilaisia kilpailunumeroita, suuntanuolia ja rataopasteita. Pyöräilykilpailuissa käytettävät kilpailunumerot voidaan kiinnittää esimerkiksi vartaloon, olkapäähän, pyörän tankoon tai runkoon.

Yleisurheilu ja triathlon
Liikekirjapaino painaa tuotteet yleisurheilutapahtumiin ja kuntoilutapahtumiin. Valikoimastamme löydät kattavasti urheilukilpailujen ja -tapahtumien järjestämiseen liittyvät tuotteet kuten kisanumerot, kisaopasteet ja flyerit.

Hiihto
Valikoimastamme löydät hiihtokilpailuihin ja muihin hiihtotapahtumiin sopivat tuotteet, kuten kilpailunumerot, kisaopasteet, aitamainokset ja banderollit.

Golf
Liikekirjapainosta löydät tuotteita golfkisoihin ja -tapahtumiin. Tilaa esim. 4-sivuiset tai 6-sivuiset tuloskortit tai haluamallasi painatuksella toteutettu pallokotelo.

Esimerkki varainkeruutuotteesta
Kalenterit. 12 kuvasivua + kannet + 2 sivua seuran omaan käyttöön, yhteensä 28 sivua, nidottuna tai metallikierteellä, reikä porattuna. Mainostilaa kuvien yhteydessä jopa 4 kpl/kk, ilmainen kuvien ja logojen asettelu! Seurakalenterilla taiot seurasi kirstun pohjalle kahisevaa! Kalenterilla saat kerättyä varoja kahdella tapaa: sponsorien antamana tukena ja kalenterimyyntinä. Näin se onnistuu: Valitse haluamasi kuvat. Kerää sponsorit ja pyydä heiltä logot. Tilaa kalenterit ja lähetä kuvat ja logot meille maksutonta sijoittelua varten. Myy kalenterit ja talleta tulot seurasi tilille!

KuPS on erinomainen esimerkki aktiivisesta, ahkerasta ja menestyvästä urheiluseurasta. KuPS ja Liikekirjapaino ovat olleet asiakassuhteessa jo yli 30 vuotta. KuPSille Liikekirjapaino painaa pääsylippuja, mainoskortteja, fanikortteja, käyntikortteja, kuoria, julisteita, reunamainoksia ja flyereita. ”Liikekirjapaino kanssa on ollut helppoa toimia. He tekevät mitä lupaavat laadukkaasti ja nopeasti. ” Jarmo Heiskanen KuPS Oy:n toimitusjohtaja kertoo.

KuPS Suomen Mestari 2019 ja SM-pronssia 2020. Toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen.