Tapahtumajärjestäjille

Tapahtumajärjestäjillä on aina tärkeää tavoite – mitä halutaan.


Olipa tapahtumasi urheilukilpailu, kulttuuritapahtuma, teatteriesitys, keskustelutilaisuus, seminaari tai mikä hyvänsä, se on onnistunut, kunhan saat kohdeyleisön kiinnostumaan ja tulemaan tapahtumaasi. Tapahtuman potentiaaliset osallistujat eivät aina tunne tapahtumaa tai mitä kaikkea hienoa siellä tarjotaan. Tapahtumajärjestäjän voi olla haasteellista itse rakentaa markkinointia, koska on muutakin tekemistä. Kykenetkö opastamaan tapahtumassasi yleisöä käyttäytymään haluamallasi tavalla?

Me Kuopion Liikekirjapainossa autamme vuosittain satoja tapahtumajärjestäjiä houkuttelemaan asiakkaita tapahtumiin. Maaningan Vätysteatterin kyläyhteisön järjestelyryhmä on hyötynyt yhteistyöstä Liikekirjapainon kanssa. Liikekirjapaino on painanut heille banderolleja, julisteista, esitteitä, flyereita, pääsylippuja, somisteita ja tärkeänä varainkeruuvälineenä myös teatteriesityksen käsiohjelmia. “Olemme olleet oikein tyytyväisiä Liikekirjapainon tapaan palvella meitä helposti ja rennolla otteella”, Maaningan Vätysteatterin monitoimimies Janne Kuitu kertoo.

Janne Kuitu on kokenut tapahtumajärjestäjä. Janne Kuitu luottaa Liikekirjapainoon!

Suoramainos on kätevä apuväline tuomaan tapahtumaasi osallistujia. Sen avulla teet palvelusi tunnetuksi helposti ja kustannustehokkaasti. Me Kuopion Liikekirjapainossa suunnittelemme, painamme ja jakelemme mainokset. Kylteillä, katuseisojilla ja mainosseinäkkeillä opastat asiakkaasi perille. Pääsylippu on myös hyvä paikka mainokselle. Messupöytä on nopeasti pystyyn laitettava ja sopii moniin tapahtumiin. Taputuspahvi sopii etenkin urheilutapahtumiin ja samalla se toimii hyvänä mainosvalineenä.
 
Liikekirjapainon vahvuus on kokemus erilaisten tapahtumien kumppanina. 

“Tiedämme hyvin, mikä toimii juuri tälle asiakkaalle”.

Jari Savolainen, toimitusjohtaja Kuopion Liikekirjapaino

 
Tilaa tästä, soita tai lähetä viestiä. Jari kertoo kokemuksella, mistä painotuotteista juurit sinun tapahtumasi hyötyisi. Esimerkkinä käsiohjelma (A5, 16 sivua, 1000 kpl) suunnittelu ja painatus alkaen 480 €.