Ravintoloille

Ravintoloille asiakkaat ovat menestyksen edellytys

Usein ravintolan ongelma on, että asiakkaat eivät tiedä ravintolan olemassaolosta tai herkullisesta tarjonnasta. Ravintolayrittäjän voi olla vaikea itse rakentaa markkinointia, koska on muutakin tekemistä.

Me Kuopion Liikekirjapainossa olemme auttaneet Itä-Suomessa jo yli 50 ravintolaa saamaan asiakkaita. Saimme esimerkiksi Noutopizzeria Petosen Antti-Jussi Korhosen onnistumaan täyttämään pizzauunit suunnittelemalla, painamalla ja jakelemalla perheiden koteihin menumainoksen neljä kertaa vuodessa.

Tutustu tästä ravintolatuotteiden suureen valikoimaan. Verkkokaupastamme löydät kaiken pöytätableteista erikoisiin ruoka- ja juomalistoihin. Julisteet, ständit, banderollit saat Liikekirjapainosta. Löydä juuri oikeat painotuotteet ja mainosmateriaalit ravintolaasi varten.

Kebab Bank, yrittäjä Antti-Jussi Korhonen.

“Nyt ei tarvitse huolehtia asiakkaista, niitä riittää! Kiitos avusta Jari!”

Kebab Bank, yrittäjä Antti-Jussi Korhonen

Suoramainos on kätevä apuväline tuomaan ravintolaasi lisäasiakkaita. Sen avulla teet palvelusi tunnetuksi helposti ja kustannustehokkaasti. Me Kuopion Liikekirjapainossa suunnittelemme, painamme ja jakelemme kaikki ravintolasi mainokset. Toteutus voi olla perinteinen kirje, esite tai kortti osoitteettomana tai tarkasti osoitteella kohdennettuna. Ravintolan olemassaolosta ja tarjonnasta tiedotat tehokkaasti flyereilla ja esitteillä. Lähialueelle jaettu suoramainos on toiminut kokemuksemme mukaan erinomaisesti. Kylteillä, katuseisojilla ja mainosseinäkkeillä opastat asiakkaasi perille. Lahjakorteilla ja kanta-asiakaskorteilla houkuttelet asiakkaan tulemaan uudelleen. Ravintolassa pöytätableteilla, pöytäkolmioilla, tuopinalusilla, lattiatarroilla ja Canvas-tauluilla teet helposti lisämyyntiä. 

 
Liikekirjapainon vahvuus on luotettavuus

“Me mittaamme toimitusvarmuutta koko ajan ja lähes aina se on sata prosenttia”

Jari Savolainen, toimitusjohtaja Kuopion Liikekirjapaino.

Tilaa tästä, soita tai lähetä viestiä. Jari kertoo mielellään millainen suorakampanja toimisi juuri sinun ravintolassasi. Esimerkkinä suoramainoskampanjan (A4, 2-puoleinen, 1000 kpl) suunnittelu, painatus ja jakelu alkaen 360 €.