Huomionherättäjät

Mitä oikeastaan tarkoittaa yrityksen tai tapahtuman näkyvyys? Oletko miettinyt, miten yrityksesi näkyy ohikulkijoille? Löytääkö asiakas kauppakeskuksessa juuri sinun liikkeeseesi tai messuilla juuri sinun osastosi? Onko asiakkaan helppo löytää haluamansa tuotteet liikkeestäsi? Miten parantaa yrityksesi tai tapahtumasi näkyvyyttä?

Vaikutuksen tekeminen alkaa siitä, että tulet huomatuksi ja asiakkaalle tulee positiivinen mielikuva.
Me Kuopion Liikekirjapainossa haluamme auttaa sinua näkymään. Autamme vuosittain asiakkaitamme näkymään tähän tarkoitukseen tehdyillä tuotteilla. Menestyvä yritys tai tapahtuma on ahkera ja aktiivinen, muotoilee palveluista helposti markkinoitavia kokonaisuuksia ja tarjoa palveluitaan näkymällä kadunvarsilla, liikekeskuksissa ja itse myymälässä. 

Liikekirjapaino on rakentanut tuotteet eri tarkoituksiin.

Banderollit
Banderolli kiinnittää ohikulkijoiden huomion etenkin vilkkaalla kadulla ja eri tapahtumissa. Meiltä saat yksilölliset banderollit ja kyltit joka tilanteeseen – konferensseihin, myymälässä järjestettäviin tapahtumiin, näyttelyihin ja vaikka urheilutapahtumiin. Perinteiset vinyylibanderollit ripustetaan ripustuslenkeistä eli purjerenkaista paikalleen. Saatavilla on eri kokoja sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Roll-upit
Jos osallistut messuille tai tapahtumiin, roll-upit tekevät näyttelyosaston tai myyntipöydän pystyttämisestä nopeaa ja helppoa.

Kyltit
Kasvatat näkyvyyttä ohikulkijoiden silmissä hyvin sijoitelluilla ja ammattimaisilla mainoskylteillä. Mainoskylteillä teet etupihastasi etusivun mainoksen. Kyltit ovat käteviä kiinteistönvälityksessä, rakennustyömailla sekä kampanjoita ja muita tapahtumia järjestettäessä.

Katuseisojat
Katuseisoja eli A-seisoja ulkona on käytännöllinen tapa mainostaa alennuksia, tuotteita, tapahtumia ja yrityksiä ohikulkeville ihmisille. Ne ovat myös tilatehokkaita, sillä ne voidaan taittaa kasaan ja säilyttää hyvin pienessä tilassa silloin kun ne eivät ole käytössä. Se toimii hyvin myös remonttiyrittäjien ja kiinteistönvälittäjien näkyvyyden edistämiseen.

Julisteet
Hyödynnät liiketilan seiniä tai ikkunoita mainostamiseen näyttävillä julisteilla tai valotauluihin tulostetuilla läpikuultavilla kalvoilla.

Lattiatarrat
Lattiatarroilla autat asiakasta löytämään uutuustuotteet. Niillä tiedotat helposti tärkeistä terveyteen ja turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Mainosliput
Mainoslippu näkyy kauas ja on korkeammalla hyvin havaittavissa. Kirkkaat värit ja liehunta herättää huomion.

Mehiläinen Oy on panostanut asiakkaiden tiedotukseen ja opastukseen toimipisteissään. Liikekirjapaino on suunnitellut ja painanut opastauluja ja lattiatarroja, jotta asiakkaiden liikkuminen on sujuvaa ja turhilta kyselyiltä vältyttäisiin. Mehiläisen Kuopion toimipisteen työtekijät ovat olleet tyytyväisiä Liikekirjapainon palveluun näissä huomionherättämis- ja tiedottamisasioissa. Yhteistyö on ollut nopeaa ja sujuvaa.
 
  
Tilaa tästä, soita tai lähetä viestiä. Jari kertoo mielellään, miten sinunkin seurasi hyötyisi näistä Liikekirjapainon tarjoamista jutuista. Esimerkkinä huippukestävä pyöreä tarra 60 cm halkaisijaltaan alkaen 25 €/kappale.