Painotuotteet vaalimainontaan

Painotuotteet vaalimainontaan suomalaiselta perheyritykseltä.
Alkukesän 2021 kuntavaalit lähestyvät ja vaalityö alkaa vaatimaan ahkerointia. Jos olet ehdolla vaaleissa tai työskentelet osana vaalikampanjaa, niin tiedät varmasti, että jalkautuminen ulos ja ihmisten kohtaamisen merkitys kasvaa mitä lähemmäs vaaleja edetään. Nyt näyttäsi siltä, että jalakutumisesta tulee tärkeä osa vaalityötä. Poikkausaikoina huolellisesti suunniteltu ja toteutettu vaalityö nousee entistäkin isompaan rooliin. Ulkomainonta ja kohtaamiset äänestäjien kanssa toreilla eivät ole näinä poikkeuksellisina aikoina kadonneet.

Flyerit ja kortit vaalimainontaan.
Jos panostat äänestäjien kohtaamiseen henkilökohtaisesti, niin varaudu myös jollain kättä pidemmällä, jolla voit jäädä äänestäjien mieleen. Flyeri tai kortti on tähän tarkoitukseen loistava. Se on kevyt ja helppo antaa ihmisille mukaan, vaikka aikaa pidemmälle keskustelulle ei olisikaan. Siinä missä flyerilla tai kortilla jätät muistutuksen itsestäsi, niin toimii se myös lisäviestin pohjana teemoillesi, joita ajat vaalikampanjassasi.

Muut painotuotteet
Meillä Liikekirjapainossa on kuntavaaleihin 2021 todella hyvät tarjoukset. Meiltä hankit helposti kaikki tarvitsemasi painotuotteet vaalityötä varten. Verkkokaupastamme voit tilata suoraan tarvitsemasi määrän esimerkiksi vaaliflyereita tai julisteita, erittäin hyvään hintaan. Lataa vain aineisto ja tilaa. Jos vaalikampanjointia varten painotuotteet ovat vielä suunnittelematta, ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Kysy meiltä tarjous, tilaa vaivatta verkkokaupasta tai kysy tarjous https://www.kuopionliikekirjapaino.fi/tarjouspyynto/ tai ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@kuopionliikekirjapaino.fi tai soita 0500 375 995.

Katso lisää tuotteistamme.

Vaalikorttisuora
VAALIKORTIT A6
VAALIKORTIT A6
Vaalikorttisuora
VAALIKORTIT A6
VAALIKORTIT A6

Vaalimainoslippu Kuopion Liikekirjapaino Oy
MAINOSLIPPU
Vaalit - tarra autoon - Kuopion Liikekirjapaino Oy
AUTON TAKAIKKUNATARRA