Sijainti: Ohjeita » Aineisto-ohje

Aineisto-ohje

AINEISTO-OHJE TULOSTUSVALMIILLE AINEISTOLLE

Tulostusvalmis aineisto voi olla joko taittotiedosto tai PDF-tiedosto. Kun olet sopinut tulostusvalmiin aineiston toimittamisesta kirjapainoon, ota huomioon tiedostojen tekemistä koskevat ohjeemme. Tarkemmat aineisto-ohjeet saat esiin nuolta klikkaamalla.

TULOSTUSVALMIS TAITTOTIEDOSTO

Tulostusvalmis tiedosto on kirjapainon hyväksymällä ohjelmalla tehty dokumentti. Taittotiedoston lisäksi tallennetaan kaikki julkaisun tulostamiseen tarvittava aineisto (kuvat, grafiikka, fontit...). Tarpeetonta aineistoa ei saa olla mukana. Aineisto toimitetaan yhdessä lähetyksessä ennalta sovitulla tavalla. Mukana tulee toimittaa myös viimeisimmät tulosteet työstä.

Asiakkaalle toimittamistamme vedoksista sovimme aina tapauskohtaisesti. Vedoksen hyväksymisen jälkeen vastuu työn oikeellisuudesta on asiakkaalla.

TULOSTUSVALMIS PDF-TIEDOSTO

PDF on suljettu tiedosto, joka sisältää kaiken tulostukseen tarvittavan aineiston. Pdf-tiedoston oikeellisuus on lähettäjän vastuulla; tarkastamisesta kirjapainossa sovitaan työkohtaisesti. Pdf-tiedoston mukana tulee toimittaa myös viimeisimmät tulosteet työstä.