Uutiset

Liikekirjapaino kesällä 2018!

12.6.2018

Arvoisa asiakkaamme Tuotantomme on lomalla 25.6.-20.7.  Pystyäksemme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla, pyydämme sinua ennakoimaan heinäkuun tarpeet vielä kesäkuussa viikkojen 24 ja 24 aikana. Silloin teemme töitä... Lue lisää »

Huraa! Flyerilla teet kauppaa!

3.6.2016

Myyt onnistuneesti, kun erotut mainonnallasi. Suunnittelisimmeko sinullekin erottuvan mainosflyerin ja jakelisimme sen asiakkaillesi? Hyödyt heti. Lue lisää »

Markkinointi-idea!

31.5.2016

Tässä sinulle markkinointi-idea.  Kääri hihasi ja lue varovasti eteenpäin. Kuvittele myyväsi tuotettasi asiakkaallesi. Huutaisitko heille sloganeita ”Isossa mediassa” ja odottaisit, että he ponkaisevat riemusta ilmaan... Lue lisää »

Kuinka arvokas asiakas on sinulle?

11.5.2016

Kuinka arvokas asiakas on sinulle? Puhuttaisiinko rahasta? Tarkemmin siitä, mitä markkinointisi maksaa ja mitä sinä saat vaihdossa. Jotkut puhuvat markkinoinnista kuluna. Toiset sijoituksena. Olet todennäköisesti samaa mieltä, että ne... Lue lisää »

Näin minä tekisin, jos olisin...

10.3.2014

Näin minä teksin, jos olisin vaikkapa rengaskauppias ja varastossani olisi vielä rengassarjoja vanteille laitettavaksi. Tai jos olisin apteekkari, ravintoloitsija, kampaaja, remonttireiska jne. Lupaan sinulle ilmaisia sinun kaupankäyntiäsi... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »